Başkanımız Ecz. Ebru SÖNMEZ ve TEB Merkez Üyeleri ile birlikte GSS Genel Müdürü Dr.Mustafa Özderyol ve Müdür Yardımcısı Dr.Refik Altun’u ziyaret

Oda Başkanımız Ecz. Ebru Sönmez; Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyemiz Uzm. Ecz.Tahir Özelçi, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyemiz Ecz. Cenk Kes, Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat Aközcan, Edirne Eczacı Odası Başkanı F.Uygar Güler ile birlikte GSS Genel Müdürü Dr.Mustafa Özderyol ve Müdür Yardımcısı Dr.Refik Altun’u ziyaret etti.. Görüşmede kısaca 418 diye adlandırılan devam reçeteleri, endikasyon dışı izinler, KKİ uygulanmayan ilaçlar, Doktor beyanına istinaden verilen reçete gruplarında yapılan kesintiler, medikal reçeteleri ile ilgili yaşanan sıkıntılar ve ayrıca bölgesel kesinti yapılan reçete grupları ile ilgili görüş alışverişinde bulunularak, eczacılarımız adına taleplerimiz iletildi.. Kendilerine nazik evsahiplikleri ve konulara yaklaşımları nedeniyle çok teşekkür ederiz...

15 Nisan 2021 - Okunma Sayısı : 860